Training voor de beveiligingsbranche

Training specifiek gericht op aanbestedingen voor beveiligingsbranche

 

Waarom een training voor de beveiligingsbranche?

Er worden op dit moment veel aanbestedingen uitgeschreven voor beveiligingsopdrachten. Veel gemeenten moeten de opvang van Oekraïners en andere asielzoekers faciliteren. Daarom hebben we de afgelopen maanden regelmatig beveiligingsbedrijven begeleid bij het inschrijven op dergelijke opdrachten. We merken dat er behoefte is aan kennis en advies over het inschrijvingsproces, wetgeving en het beantwoorden van de gunningscriteria. Daarom hebben we op verzoek een passende interactieve training samengesteld voor de beveiligingsbranche.

Wat ga je leren?

We geven inzicht in welke procedures er zijn en hoe u het aanbestedingsproces tot een succes kan maken. Hoe werkt het spel van eisen en wensen? Welke vragen moet ik stellen voor de Nota van Inlichtingen? Waar moet ik op letten bij het beantwoorden van de gunningscriteria? Wat zijn de rechten van de inschrijvende partijen? Waar moet ik op letten bij het invullen van het prijzenblad? Kortom: we geven inzicht hoe het inschrijven in de praktijk werkt en waar een winnende inschrijving aan moet voldoen. Ook kunnen deelnemers vooraf specifieke onderwerpen aangeven die zij belangrijk vinden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor alle beveiligingsbedrijven die nu en in de toekomst succesvol willen inschrijven op aanbestedingen en RFP’s.  Deelnemers aan de training kunnen salesmanagers, accountmanagers en bid-managers zijn.

Praktische informatie

De training is een interactieve praktijktraining van een dag.

Heeft u interesse in het volgen van een training voor beveiligingsbranche?

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen graag contact met u op.

 

Veel gestelde vragen over deze training

 

Bekijk meer trainingen