Holland Tender Partners: Specialisten in aanbesteden

Ondersteuning, advies en begeleiding bij uw inschrijving op een (Europese) aanbesteding

Stel een vraag Direct contact: 06 1313 3530

Wij ondersteunen en adviseren u bij uw inschrijving

Compleet begeleidings- en adviestraject:

Het inschrijven op aanbestedingen mag geen routine worden. Soms ligt ‘bedrijfsblindheid’ op de loer en zijn de teksten technisch, vol vakjargon of zonder meetbare toegevoegde waarde. Bedenk hierbij dat de beoordelaars van uw inschrijving vaak geen vakinhoudelijke specialisten zijn. Begrijpen zij wat uw meerwaarde is en wordt uw inschrijving op waarde geschat? Het verschil tussen winst en verlies is vaak klein en een tweede paar ogen biedt altijd extra inzicht. Daarom adviseren de specialisten van Holland Tender Partners bedrijven bij hun inschrijving. Onze klanten variëren van grote en ervaren bedrijven tot kleine locale spelers. Wij weten wat de aanbestedende dienst wil horen en hoe u uw toegevoegde waarde onder de aandacht kunt brengen in uw beantwoording. Minder ervaren bedrijven begeleiden we bij de gehele inschrijvingsprocedure: van het stellen van de juiste vragen voor de Nota van Inlichtingen, tot het schrijven van pakkende teksten voor de concrete beantwoording van de gunningscriteria. Daarnaast hebben we de juridische kennis over de aanbestedingsregelgeving en staan u met raad en daad bij, ook bij het invullen van de documenten. Voor acute en dringende vragen helpen we u via onze Tender helpdesk.

‘Second opion’ van uw inschrijving

Wij beoordelen uw inschrijving voordat u deze indient:

Of uw organisatie nou veel of weinig ervaring heeft, een second opion voorkomt bedrijfsblindheid en houdt uw (sales)organisatie scherp. Omdat wij ook aanbestedingen uitschrijven en beoordelen namens de overheid, weten wij waar uw antwoorden aan moeten voldoen en welke antwoorden de hoogste score behalen. Laat daarom uw inschrijving eens ’tegenlezen’, onze no nonsense feedback geeft altijd nieuwe inzichten.

Tekstschrijven

Wij beoordelen uw teksten en geven ondubbelzinnig verbeterpunten aan:

Veel bedrijven gebruiken standaard teksten voor de beantwoording van de gunningscriteria. Het gevaar is deze teksten niet geheel aansluiten bij de vraagstelling, te veel technische informatie bevatten, of gewoon niet duidelijk zijn. Hierdoor wordt onnodig een lagere score behaald en wordt de opdracht aan een andere partij gegund.

Kortom

Onze mix van diepgaande juridische en praktische aanbestedingskennis en onze commerciële praktijkervaring aan de in- en verkoopkant, vormen de basis voor ons succes. Wij staan voor kwaliteit, partnership en resultaat.

520 Bedrijven begeleid inschrijvingen
85 Europese aanbestedingen uitgeschreven
230 Incompany trainingen gegeven
5800 Mensen getraind

Wij werken voor opdrachtgevers en opdrachtnemers

“Wij zijn zeer professioneel begeleid door Holland Tender Partners. Het formuleren van de juiste antwoorden op de gunningscriteria is een vak apart. Een vak dat de specialisten van Holland Tender partners tot in de puntjes verstaat.  Daarom huren wij Holland Tender partners al jaren in als partner bij aanbestedingen.”

Gijs Fokke – directeur Bergmann Milieutechniek

Directeur

“Op zeer kundige wijze zijn wij door het aanbestedingstraject geloodst door Holland Tender Partners. Marc is zeer professioneel en weet exact welke criteria belangrijk zijn bij het winnen van een aanbesteding. Bij een volgende aanbesteding zullen wij zeker weer samenwerken met Holland Tender Partners.”

Martijn Thijssen – CEO Artbox, Center for Creation

CEO

Het is voor ons belangrijk een vaste partner te hebben bij Europese aanbestedingen. We kunnen altijd terugvallen op Holland Tender Partners. Een second opion van onze inschrijvingen heeft tot meerdere succesvolle resultaten geleid.

Nova de Vries – Securi-corp

Bidmanager

Door de incompany training van Holland Tender Partners hebben we het aantal winnende inschrijvingen aanzienlijk vergroot. Door tijdig onze USP’s bij aanbestedende diensten te positioneren zien we deze terug in het Programma van Eisen en wensen.  De opgedane praktijkkennis is hierbij cruciaal gebleken.

Frank van der Hulst - Directeur Blocx
Uw inschrijving laten toetsen door onze ervaren beoordelaars?

Een second opion van uw inschrijving maakt misschien het verschil tussen winst en verlies.

Neem vrijblijvend contact op